Rubrika NÁZORY - novinka na portálu Právní prostor.cz

Odborný právní portál Právní prostor.cz Vám již čtyři roky denně přináší články ze všech oblastí práva, aktuality, najdete zde novinky z oblasti judikatury i legislativy. I když se tento informační servis může zdát kompletní, snažíme se v redakci prozkoumávat další možnosti, které nám svět práva nabízí. I proto Vám od konce loňského roku nabízíme například judikáty v komiksové podobě.

Foto: Fotolia

S nadcházejícím jarem ale přicházíme s další, významnější novinkou, a to zcela novou rubrikou Názory. Protože dobře víme, že ne vše je možné vyjádřit fundovaně, odborným článkem a na některé věci je potřeba podívat se s odstupem, nadhledem a možná s určitou dávkou humoru, oslovili jsme špičky české justice s nápadem na vytvoření místa pro jejich názory, místa, kde se budeme moci podívat na svět očima někoho jiného, budeme si moci přečíst jeho postřehy či glosy. A takovým místem bude právě nová rubrika Názory, ve které si ode dneška budete moci číst názory místopředsedy Nejvyššího soudu, JUDr. Romana Fialy, budete se moci seznámit s postřehy soudce ústavního soudu JUDr. Tomáše Lichovníka, na svět se podíváte očima soudce Nejvyššího správního soudu JUDr. PhDr. Karla Šimky, LL.M., Ph.D. a nebudou chybět ani glosy předsedy Městského soudu v Praze, JUDr. Libora Vávry.

Věříme, že pro Vás bude nová rubrika přínosem, když Vám kromě někdy snad trochu suchého světa právních faktů nabídne nový pohled na současné dění. Důkazem je snad hned první glosa Libora Vávry, která Vás nemůže nezaujmout neobvyklým pohledem na dvě olympijská zlata, která pro Českou republiku vybojovala Ester Ledecká.

Hodnocení článku
0%
Pro hodnocení článku musíte být přihlášen/a

Diskuze k článku ()

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen/a

Související články

Další články