Právní prostor.cz v novém kabátě

Každý rok se Vám na webu Právní prostor.cz snažíme přinášet novinky a vylepšení, aby Váš pobyt v prostoru plném práva byl co nejpřínosnější a nejpohodlnější. V šesti letech obvykle děti nastupují do školy, což je pro každého určitě velká změna. My jsme se v šestém roce fungování Právního prostoru odhodlali ke změně, která je pro portál podobně zásadní: přicházíme s jeho novou podobou – moderní, rychlejší, přehlednější.

Foto: Fotolia

Kromě článků, aktualit, judikatury a legislativy, které Vám každý den přinášíme, jsme Vám v nedávné době začali nabízet i glosy a postřehy ze světa justice v rubrice Názory, registrovaným uživatelům jsme zpřístupnili archiv elektronického časopisu, u textů najdete seznam souvisejících článků. O nic z toho samozřejmě nepřijdete, nová podoba Právního prostoru Vám naopak přinese další funkce a novinky.

V prvé řadě moderní design a rychlejší prostředí, které se bude lépe přizpůsobovat všem Vašim chytrým zařízením (počítačům, telefonům i tabletům). Protože se stále snažíme být co nejaktuálnější, naleznete nově v horní části webu nejnovější příspěvky ze všech rubrik portálu i s uvedením času jejich publikace, na první pohled tak uvidíte, co vše je na portálu nového. Zelená barva zůstala vyhrazená pro články, které vidíte i na domovské stránce. Jejich seznam si můžete řadit podle svých preferencí, od nejnovějších či podle oblíbenosti. Na domovské stránce nepřijdete ani o aktuality, judikaturu, změny v legislativě a akce, zachovali jsme i členění podle oblastí práva. Velkého vylepšení se dočkalo vyhledávání, které nově naleznete v horní části stránky.

U příležitosti spuštění nového webu Právní prostor.cz jsme zároveň pro všechny uživatele zpřístupnili archiv elektronického časopisu se všemi deseti čísly letošního ročníku, najdete jej zde.

Co se rozhodně nemění je kvalita obsahu, který Vám redakce Právního prostoru přináší. Věříme, že tato velká změna pro Vás bude přínosem.

Hodnocení článku
0%
Pro hodnocení článku musíte být přihlášen/a

Diskuze k článku ()

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen/a

Související články

Další články