Děti advokátům aneb právní svět očima dětí

Nadační fond Advokáti dětem uspořádal 8. října v brněnské kavárně ERA vernisáž a křest již druhého charitativního kalendáře „Děti advokátům aneb právní svět očima dětí“. Celý večer se nesl v duchu swingu a prvorepublikových let, a to především díky hudebnímu doprovodu Swing triu Ženevy Dubské a krásnému prostředí kavárny ERA z období funkcionalismu.

ředitelka Nadačního fondu Advokáti dětem
Foto: Fotolia

Křest kalendáře proběhl za účasti všech dětí, které ho nafotily a okomentovaly jednotlivá témata.

Jak už sám název kalendáře napovídá, pro jeho ztvárnění byly vybrány témata z právního prostředí, a to poněkud netradičně, očima dětí.

„Snažili jsme se zachytit různé právní oblasti, které se mohou objevit v životě každého z nás, a vnést do nich dětský pohled, především tak upřímnost a otevřenost. Věřím, že se kalendář bude líbit, mnohé scény a komentáře mohou svou bezprostředností a realistickým úhlem pohledu zajímavě inspirovat,“ dodává ředitelka Nadačního fondu Advokáti dětem Zuzana Dvořáková.

Díky přítomným hostům, partnerům a podporovatelům nadačního fondu se prodalo několik desítek kalendářů a získaly se tak nemalé prostředky pro finanční pomoc konkrétním dětem a rodinám v nelehkých životních situacích, neboť celý výtěžek z jejich prodeje bude určen právě těmto žadatelům.

Kalendář je již nyní možné zakoupit na dobírku či na dalších akcích fondu. Bližší informace naleznou zájemci na stránkách fondu www.advokatidetem.cz.

Hodnocení článku
0%
Pro hodnocení článku musíte být přihlášen/a

Diskuze k článku ()

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen/a

Související články

Další články